11.december 2018, 23:46

 

ARRANGEMENTER

år:


AKTIVITETER I 2003


Juli


Uformell grillparty i lokalene tilhørende Slovakias ambassade i Oslo. Dette var foreningens første møte med mål å invitere alle som har vist interesse for NSF´s virksomhet.

September


I anledning av Slovakias nasjonaldag og seminar om Alexander Dubček arrangerte NSF en større mottakelse ved Slovakias ambassade i Oslo. Til stedet var sønnen til A. Dubček, Dr. Pavol Dubček og andre deltakere på seminaret. Over 50 inviterte gjester møtte til meget vellykket festkveld med slovakiske spesialiteter og flott musikk ved Snarøya musikkband, ledet av Karol Závodný. Dette arrangement kunne finne sted takket være sjenerøs støtte fra Arild Reinertsen på kr. 5.000 som vi herved takker hjertelig for.

Oktober


I samarbeid med Slovakias ambassade i Oslo gjennomførte vi filmvisning med debatt med slovakisk filmregissør Yvonne Vavrová i Telenors lokaler på Fornebu. Arrangementet kunne finne sted takket være flott innsats av Ján Pohančaník fra Telenor. Vi fikk se flere av Vavrovás dokumentfilm og etter filmvisningen inviterte Telenor på glass vin og forfriskninger i spektakulære selskapslokaler i øverste etasje.

November


I anledning av 17. november 1989 - dagen som startet Fløyelsrevolusjonen og demokratiske endringer i Tsjekkoslovakia møttes vi i ambassadens lokaler til en uformell sammenkomst med vafler og vin. Dette syntes vi var en riktig måte å minnes de slovakiske og tsjekkiske studentenes mod å starte en fredlig protest mot det totalitære regimet.

Desember


12. desember inviterte NSF alle sine medlemmer og venner til julebord med norsk og slovakisk julemat. Julemusikken ved Karol Závodný og Jan Novák skapte en atmosfære som gjorde at det ble en ganske sen kveld for mange av oss.